Det er dig, som skal nominere et produktionshus, en chef eller leder, som skaber det bedste arbejdsmiljø i Film og TV-branchen. 

Deadline for nomineringer til Sigtil-Prisen 2018 er desværre passeret.  Nu afventer vi juryens korte liste af 3 ledere eller produktionshuse, som gør det godt og som kan inspirere os alle til, hvordan vi opnår et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere om kriterier for hvad et godt arbejdsmiljø indeholder her

 

Du nominerer ved at sende navnet og en begrundelse til

– Sigtilprisen@gmail.com eller

– Skriv en besked på Facebook @sigtil.

 

Sidste dag for at nominere er 10 november 2018.

Hvem kan stemme? Alle jobfunktioner kan stemme.  Man bør dog have arbejdet på arbejdspladsen mindst 1 måned indenfor 2 år – ellers kender man ikke nok til arbejdspladsen og ledere.

Hvor mange kan jeg nominere? En freelancer kan nominere max. 3 forskellige arbejdspladser. 

Er det kun de store produktionshuse med mange nomineringer, som kan vinde? Det er vigtigt at skrive en god begrundelse for hvorfor denne leder eller produktionshus skal vinde.  Det handler om at finde den leder eller produktionshus som kan inspirere os til at gøre arbejdsmiljøet bedre.  Nomineringer bliver udvalgt proportionelt, så selv små produktionshuse kan vinde.

Hvordan er processen?  En jury bestående af 5  af vores kollegaer vil lave en shortliste på 3, som alle får at vide, at de er på shortlisten.  Men der er selvfølgelig kun en vinder.  Selve prisoverrækkelsen sker i begyndelsen af december og sendes live på Facebook.  Vi skal nok oplyse jer om dato, når vi kommer tættere på december.

Hvem er jury?  Juryen består fortrinsvis af freelancere, og med repræsentanter fra både de tekniske jobfunktioner og indholdsproduktion.   Jury’en udvælges på baggrund af deres brede erfaring rundt omkring i branchen, og deres viden om arbejdsmiljø.

Alle jobfunktioner kan nominere: Producent / Producer / Redaktionschef/ Redaktør / Tilrettelægger / Instruktør / Videojournalist / Fotograf / Klipper / Produktionsleder / Indspilningsleder / Produktionsassistent / Caster/ Klippeassistent / Lydtekniker / Scenograf / Rekvisitør / Sminkør / Kostumier / VFX / Colorgrader / Praktikant / Elev / Skuespiller / Grip / Lydredigering / Lys / EVS / Runner / Logger / Boomer / osv …